Autor |
Wiadomość |
Dapi |
Wysłany: Wto 12:16, 22 Sty 2008 Temat postu: |
|
Pisał przecież że w auchanie.
Heh. Gratuluję. Ja przecinałem 2 godziny pierwszy raz drugi to już 45 min |
|
|
szakar123 |
Wysłany: Nie 20:04, 20 Sty 2008 Temat postu: |
|
Nom a gdzie go kupiłeś??? |
|
|
Piotrek |
Wysłany: Nie 20:03, 20 Sty 2008 Temat postu: |
|
Nie wiem zobaczy się. |
|
|
szakar123 |
Wysłany: Nie 19:44, 20 Sty 2008 Temat postu: |
|
A ty mi pomożesz??? |
|
|
Piotrek |
Wysłany: Nie 19:14, 20 Sty 2008 Temat postu: |
|
Nie rozumie tego "jak powinien być!!" uważaj abyś go przecioł 1 godzne z nim się męczyłem dopiero tata mi pomógł. |
|
|
szakar123 |
Wysłany: Nie 18:59, 20 Sty 2008 Temat postu: |
|
TAk.
Taki tani to słuchaj ja kupie a ty mi pomożesz go zrobić ak jak powinien być!! |
|
|
Piotrek |
Wysłany: Nie 18:58, 20 Sty 2008 Temat postu: |
|
Normalnego takiego całego jego koszto był 1,35zł jak coś. |
|
|
szakar123 |
Wysłany: Nie 18:54, 20 Sty 2008 Temat postu: |
|
kowal supper ale kupiłes normalnego kokosa zy specialnego???? |
|
|
Piotrek |
Wysłany: Nie 18:46, 20 Sty 2008 Temat postu: JAk kokosa spreparować. |
|
Dzisiaj byłem w auchanie i kupiłem kokosa.
Przecięcie jego było dość trudne ale z 1 godzine z nim się trudziłem.
Ale wkońcu Viktoria przecięty. Wziołem nóż i wydłubałem miąsz.
Później włorzyłem go do karnka z wodą oraz 2 lyżeczkami soli.
gotowałem prze 30 min. Odlałem wode i samą bez soli gotowałem przez następne 30 min. schłodzłem go i jeszcze umyłem pod bierzącom wodą. i wstawiłem go do akwa i jeszcze wody nie zabarwił a jest w akwa od 7 godzin.
Więcej pytań proszę pisać pościki. |
|
|