Autor Wiadomość
Dapi
PostWysłany: Wto 12:16, 22 Sty 2008    Temat postu:

Pisał przecież że w auchanie.
Heh. Gratuluję. Ja przecinałem 2 godziny pierwszy raz drugi to już 45 min Smile
szakar123
PostWysłany: Nie 20:04, 20 Sty 2008    Temat postu:

Nom a gdzie go kupiłeś???
Piotrek
PostWysłany: Nie 20:03, 20 Sty 2008    Temat postu:

Nie wiem zobaczy się.
szakar123
PostWysłany: Nie 19:44, 20 Sty 2008    Temat postu:

A ty mi pomożesz???
Piotrek
PostWysłany: Nie 19:14, 20 Sty 2008    Temat postu:

Nie rozumie tego "jak powinien być!!" uważaj abyś go przecioł 1 godzne z nim się męczyłem dopiero tata mi pomógł.
szakar123
PostWysłany: Nie 18:59, 20 Sty 2008    Temat postu:

TAk.

Taki tani to słuchaj ja kupie a ty mi pomożesz go zrobić ak jak powinien być!!
Piotrek
PostWysłany: Nie 18:58, 20 Sty 2008    Temat postu:

Normalnego takiego całego jego koszto był 1,35zł jak coś.
szakar123
PostWysłany: Nie 18:54, 20 Sty 2008    Temat postu:

kowal supper ale kupiłes normalnego kokosa zy specialnego????
Piotrek
PostWysłany: Nie 18:46, 20 Sty 2008    Temat postu: JAk kokosa spreparować.

Dzisiaj byłem w auchanie i kupiłem kokosa.
Przecięcie jego było dość trudne ale z 1 godzine z nim się trudziłem.
Ale wkońcu Viktoria przecięty. Wziołem nóż i wydłubałem miąsz.
Później włorzyłem go do karnka z wodą oraz 2 lyżeczkami soli.
gotowałem prze 30 min. Odlałem wode i samą bez soli gotowałem przez następne 30 min. schłodzłem go i jeszcze umyłem pod bierzącom wodą. i wstawiłem go do akwa i jeszcze wody nie zabarwił a jest w akwa od 7 godzin.
Więcej pytań proszę pisać pościki. Very Happy

Powered by phpBB © 2001,2002 phpBB Group